Elvensby

& Elvenglow Sport Horses

“I wanted to delve back into that world that cradled us when we were young enough to still touch it, when trolls lived under creek bridges and faeries fluttered under mushroom caps.”

In a place far far away

Elvensby Cottage, Lochwinnie, Scotland

Kun ensimmäisen kerran menin Skotlantiin, mä rakastuin. Sen ylänköihin ja vuoriin, kanervikkoisiin rinteisiin ja kirkkaina soliseviin jokiin, keijukaismetsiin ja rapistuneisiin linnoihin kummituksineen. Puhumattakaan vanhoista kaupungeista, ruuantuoksuisista pubeista ja leveästä skottimurteesta. Tavallisen perämetsässä varttuneen suomalaistytön silmin siinä oli karua kauneutta ja ikivanhaa taikuutta, jollaista en ollut ennen nähnyt.

Yllä mainittujen sekä muutaman muun, henkilökohtaisemman syyn myötävaikutuksesta löysin itseni eräänä päivänä taskussani HEL-INV -menoliput itselleni sekä pienelle perheelleni; ponille, koiralle ja kahdelle kissalle. Siinä olikin maallinen omaisuuteni, jos ei laskettu Ylämailla, Lochwinnien tuppukylässä sijaitsevaa pientä tonttia taloineen ja talleineen - sen olin juuri perintörahoillani ostanut. Olkoon pähkähullua, mutta halusin haastaa itseni, ja mikä sen parempi tapa siihen kuin kokeilla siipiensä kantavuutta Iso-Britannian kenttäratsastuspiireissä.

Info

Ylläpitäjä Serena (VRL-09334)
serenavirtuaali@gmail.com

Tallin tunnus ELVE9358

Linkkejä

Yhteistyössä Ellesmore
Yhteistyössä Rushock Bog

Päivitys

Elvensbyn blogi
päiv. 09.08.2021

Tallin sivut päiv. 09.08.2021
- ulkoasun muutos